Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ - ΠΡΩΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΠΡΩΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
Για παιδιά μόνο οι πρωινές δραστηριότητες του Φεστιβάλ
Οι δραστηριότητες ξεκινούν στις 11.00 το πρωί

ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΠΕΜΠΤΗ 4/7 - 11:00 με 13:00 στο Camping TRITON II
στις ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
η ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΑΛΗ με την ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΖΟΥΖΙA με : «Η ψείρα στα γένια του Βασιλιά»
Παραδοσιακό παραμύθι
Κι όμως είναι αλήθεια! Στα γένια του βασιλιά βρέθηκε μια ψείρα, όχι όμως μια απλή ψείρα……..μια ψείρα που έφερε μαζί της περιπέτειες…..




Η συνέχεια του παραμυθιού μας……
την Πέμπτη 4/7/2019 από 11:00 έως 13:00. στο 1ο Φεστιβάλ Παραμυθιού Ναυπλίου στο Camping TRITON II Ελάτε σε ένα ταξίδι φαντασίας.. Μας περιμένει το κυνήγι του θησαυρού, παιχνίδια και δημιουργίες!!!
Εμψύχωση του εργαστηρίου : Μαρία Μπακάλη, Βασιλική Ζούζια





ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ :Την Παρασκευή το πρωί ο Ανδρέας Ραυτόπουλος θα κάνει χαρτοδιπλωτική και αφήγηση μαζί με Θέατρο Δρόμου. Ο Ανδρέας Ραυτόπουλος θα πει επίσης δυο λαϊκά παραμύθια εγκιβωτισμού και χαρτάκια κατασκευές από μοτίβα της αφήγησης. 





ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ: Το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019 το πρωί η Άλκηστις θα διασκεδάσει τα παιδιά στο 1ο Φεστιβάλ Παραμυθιού Ναυπλίου
ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ. Το παραμύθι που θα δραματοποιήσουμε με τα παιδιά αφορά την ινδική διασκευή του πολύ γνωστού έργου των Αδερφών Γκριμ. Οι αφέντες τεσσάρων ζώων, ενός σκύλου υπναρά, μιας αγελάδας που δεν κατεβάζει πια γάλα, ενός γέρικου, κουρασμένου γαϊδαράκου κι ενός κόκορα που τα έχει λιγάκι χαμένα, αποφασίζουν να τα διώξουν από τα σπίτια τους. Θα τα καταφέρουν όμως; Σας περιμένουμε παιδιά για να ανακαλύψουμε παρέα τη συνέχεια... Εμψύχωση θεατρικού εργαστηρίου από την Άλκηστις Βασιλάκου.