"Πρίτσι Μάρτη μου τα ξεχείμασα τα κατσικάκια μου,είπε η γριά και την πάγωσε ο Μάρτης κι ας είχαν ανοίξει τα δέντρα. Δεν σας το' λεγε η γιαγιά σας το παραμύθι όταν βγαίνατε χωρίς ζακέτα έξω; Στην εικόνα της αγαπημένης Lizbeth Zwerger ο μικρός κινέζος κρεμά καμπανάκια στην ανθισμένη μανόλια. Γιατί;(η απάντηση στο τέλος της επιστολής αλλά μην την κοιτάξετε πριν αναπνεύσει η φαντασία σας)
Τον Μάρτη θα αφηγηθώ για ένα ντοκυμονταίρ στην σειρά "Ελλήνων δρώμενα". Στην Αθήνα θα πάω για παραστάσεις στην Μαιρηβή.  8-9-10 Μαρτίου απόγευμα 18.00 "Μην φοβάσαι. Παραμύθια ενάντια στον Φόβο" για μικρούς και μεγάλους και 21.00 μ.μ. "Duck. Μύθοι και ιστορίες σε οικονομικό πόλεμο" για μεγάλους (στις 9/3 ξεκινάμε νωρίτερα στις 20.00. και χαρίζουμε την παράσταση μας στην Διεθνή Αμνηστία). Σας περιμένω.
 Οσο για τους φιλομαθείς της ψυχής υπάρχουν εργαστήρια 9/3  εργαστήρι πρωϊνο για τον Φόβο στην Μαιρηβή και 10/3 εργαστήρι πρωϊνό στην Διάβαση για τον Καημό (Παραμύθια ενάντια στην εξάρτηση). Στα Γιάννενα παραστάσεις για σχολεία 15/3 και το βράδυ DUCK. Την επομένη "Μην φοβάσαι" για όλους και σεμινάριο για την πιστή ομάδα μας.
Εν τω μεταξύ προβλέπονται παραστάσεις σε Καρδίτσα και Ελασσόνα, προετοιμασία χορευτικών  παραμυθιών στο Βόλο, του νέου κατηχητικού βοηθήματος και πολύ δουλειά για το φεστιβάλ της Κοζάνης. Αν έρθετε θα ακούσετε το άνθος της νέας γενιάς των αγγλίδων παραμυθούδων την Jo (δείτε την εδώ) και τον άνθρωπο γέφυρα ανάμεσα στην Ευρώπη και την Αφρική, την κίνηση και την αφήγηση τον Ελβετό φίλο Πάτρικ Μορ.
Τα νέα τα μάθατε; Ο παππούς μας και παππούς όλων ευρωπάιων αφηγητών παρασημοφορήθηκε από το γαλλικό κράτος για την προσφορά του.
Κρεμάστε καμπανάκια στα άνθη. Όταν θα πέφτει η πρωϊνή ομίχλη δεν θα τα βλέπετε - αλλά θα τα ακούτε. 
Σας ασπάζομαι αδελφικά
Στέλιος Πελασγός
καμπανάκι ανθών που χάνονται στην ομίχλη.