Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Σεμινάριο για την αφήγηση από τη Σάσα Βούλγαρη


«Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΦΗΓΗΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ
ΤΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ»


Σε λίγες μέρες ελπίζω να μπορώ να σας έχω ένα πλήρες και ενημερωτικό άρθρο για τις δραστηριότητες της Σάσας Βούλγαρη και για όλα τα υπέροχα πράγματα που κάνει και φέτος

Με την ψυχοπαιδαγωγό – επαγγελματία αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί μια πρώτη επαφή με τον μαγικό κόσμο της προφορικής αφήγησης, με συγκεκριμένα παραδείγματα και εφαρμογές που θα συσχετίζονται με την εκπαιδευτική διαδικασία σε όλα τα εξελικτικά στάδια και την δημιουργική χρήση του παραμυθιού σε ποικίλες παιδαγωγικές διεργασίες.
Το σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν: Εκπαιδευτικοί και παιδαγωγοί όλων των βαθμίδων, απόφοιτοι παιδαγωγικών σχολών, φοιτητές, σπουδαστές, εμψυχωτές, ηθοποιοί και όλοι όσοι αγαπούν τα παραμύθια.

Η παραμυθού Σάσα Βούλγαρη ανήκει στους πρωτεργάτες της νεο – αφήγησης, με διαρκή επαγγελματική παρουσία από το 1993. Με τη σταθερή της παρουσία και το σχεδιασμό διαθεματικών προγραμμάτων έχει καθιερώσει τις αφηγήσεις σε μουσειακούς και πολιτιστικούς χώρους, σε βιβλιοθήκες, σε εναλλακτικές σκηνές. Διδάσκει για την Τέχνη της Αφήγησης από το 1995, έχοντας διαμορφώσει τη δική της μέθοδο, και πολλοί από τους μαθητές της έχουν ακολουθήσει το δρόμο της αφήγησης. Έχει διδάξει και έχει πραγματοποιήσει διαλέξεις σε Πανεπιστημιακές Σχολές, Πολιτιστικά και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, σε ΙΕΚ, σε Κέντρα Απεξάρτησης κ.α.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Α κύκλος: Σάββατο 3/11 από τις 10.00-15.00μμ
Β κύκλος : Σάββατο 10/11 από τις 10-15.00μμ
Κόστος: 70ευρώ για τον Α κύκλο/ 100 ευρώ για τους δύο κύκλους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί στους δύο κύκλους, με διαφορετικό αλληλο-συμπληρούμενο υλικό. Ενδέχεται κάποιος να γίνει δεκτός στον έναν από τους δύο κύκλους κατόπιν συνεννόησης και με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχουν κενές θέσεις.

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ
επικοινωνήστε με το

ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
ΜΑΓΕΜΕΝΗ ΠΥΞΙΔΑ
Καραΐσκου 108 Πειραιάς, Τηλ: 210-4124556, e-mail: info@magemenipyxida