Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Τζιά και Πήλιο τα μεγάλα μας ΦΕΣΤΙΒΑΛ αφήγησης έρχονται!!!!!!!!

από τη Μαρία Παπανικολάου

Καλησπέρα της αφεντιάς σας!

Και επειδή και αυτό το καλοκαίρι έχω πάρει τους δρόμους, τις θάλασσες, τα βουνά και τις ρούγες και δεν θα είμαι εδώ να σας τα γράψω με λεπτομέρειες γιατί έχω συνέχεια παραστάσεις κι εγώ η παραμυθού και επειδή ξέρω οτι περιμένετε τα προγράμματα και από την ΑΧΕΛΩΝΑ, ιδού λοιπόν και εύχομαι να περάσετε καλά στα μεγάλα μας ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΦΗΓΗΣΗΣ που τα περιμένουμε κάθε χρόνο ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ!!!!


Είναι πάντα μεγάλο το γεγονός της ΓΙΟΡΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ στη Τζιά αλλά εξίσου μεγάλο και σημαντικό είναι το φεστιβάλ του Πηλίου ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΜΥΘΟΙ ΣΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΤΗ ΡΑΧΗ.

Βέβαια παρόλες τις προσπάθειες των ανθρώπων πίσω από τα φεστιβάλ η κρίση έχει χτυπήσει και πως θα μπορούσε να μην έχει χτυπήσει....αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό που περιμένεις είναι να ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ!!!!!!!! Οπότε σίγουρα θα περάσεις καλά!

Λίγο το καλοκαίρι, το φεγγάρι, τα τζιτζίκα, η χαλαρή διάθεση, η θάλασσα ή το βουνό θα κάνουν τη μισή δουλειά, την υπόλοιπη οι νεόκοποι και οι παλιότεροι παραμυθάδες που θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και όλοι θα γευτούμε την αφήγηση που τόσο αγαπάμε!
Θα βρεθούμε πάλι αγκαλιά με αυτούς που αγαπούν τα παραμύθια, θα φάμε και θα διασκεδάσουμε μαζί τους, θα πούμε τα νέα μας και θα είμαστε χαρούμενοι που ακούμε ιστορίες και βλέπουμε αγαπημένους ανθρώπους και αυτό είναι υπέροχο.
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και
πολλές πολλές ιστορίες.

Καλή επιτυχία και όμορφα να περάσουμε!!!!!!!!!!!!!



ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΕΣΤΙΒΑΛ


ΤΖΙΑ 2016 που ξεκινά ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016



ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΜΥΘΟΙ ΣΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΤΗ ΡΑΧΗ



ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!!!!!!!!!