Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΤΟ PARALELO 33 ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Καλοί μου φίλοι γειά χαρά σας!
Έχουμε λίγο καιρό να τα πούμε και γι αυτό φταίω εγώ φυσικά. Είναι αλήθεια πως είχα να κάνω αρκετά πράγματα και δεν χωράνε 2 καρπούζια σε μια μασχάλη, όσο κι αν το προσπαθώ χρόοοοονια.
Σας ενημερώνω κι εγώ για τις αφηγήσεις στο Paralelo 33, για ενήλικο κοινό.
Φέτος που δεν βλέπω να γίνεται και το ΦΕΣΤΙΒΑΛ της ΔΙΑΒΑΣΗΣ και δεν ξέρω το γιατί...Αυτή η πρωτοβουλία λίγο μου το αναπληρώνει.
Ξέρω οτι έφυγε από το πόστο η υπεύθυνη για τα πολιτιστικά εδώ και χρόνια στη ΔΙΑΒΑΣΗ, ωστόσο δεν γνωρίζω γιατί το φεστιβάλ σταμάτησε. Έτσι κι αλλιώς δεν κόστιζε κάτι και ήταν αγκαλιασμένο με αγάπη εδώ και χρόνια από τη γειτονιά και τους φίλους των παραμυθιών. Είναι σκληρό να σταματάει κάτι σχετικό με την αφήγηση και ειδικά σε ένα "συμβολικό" μέρος διεξαγωγής όπως αυτό της θεραπευτικής κοινότητας ΔΙΑΒΑΣΗ. .

Ας μείνουμε όμως στην πρωτοβουλία του Paralelo. Να πάτε λοιπόν φίλοι της αφήγησης αλλά καλό θα ήταν να υπάρχει εισιτήριο. Πλέον η αφήγηση έχει αρκετούς φίλους. 
Επίσης, όπως πολύ σωστά επεσήμανε κάποιος φίλος, ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΡΟΜΟΥ και όχι για στρογγυλοκαθούμενους θεατές, με μπυριτσα στο χέρι.

Καλή επιτυχία και δείτε το και στο fb