Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΣΤΟ ΒΡΥΣΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΟΡΕΣ (ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ)





Παραμύθια και ψευτιές…ήρθαν οι Αποκριές!

Ήρθαν οι Αποκριές και οι Παραμυθοκόρες κατεβαίνουν στο Βρυσάκι το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 12.00 με ένα σακούλι παραμύθια και ψευτιές, τραγούδια και εικόνες!

Σπουδαίοι ψεύτες σε διαγωνισμό ψευτιάς, αλεπουδίσιες πονηριές και γριές που γίναν νιες. Και θαρρείς πως είναι μόνο αυτά; Έχω παραμύθια να σου πω ένα σωρό!

Μια παράσταση αφήγησης για παιδιά που συνοδεύεται από παραδοσιακά τραγούδια της Αποκριάς με κιθάρα και κρουστά αυτοσχέδια όργανα και τη σκηνή του «Θεάτρου από Χαρτί» (kamishibai)!

Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Αποκριά!

Ηλικίες: από 4 ετών και πάνω
Πότε: Σάββατο 9 Μαρτίου στις 12.00
Πού: Βρυσάκι Χώρος Τέχνης & Δράσης (Βρυσακίου 17, Πλάκα, 210 3210179)




Απόκριες και τα ήθη χαλαρώνουν! Τώρα είναι ευκαιρία η γλώσσα να λυθεί και να ξεστομίσει όσα δε τολμά να πει όλη την υπόλοιπη χρονιά.

Οι Παραμυθοκόρες σας καλούν στο Βρυσάκι το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 21.00 να σας αφηγηθούν παραμύθια και ιστορίες αυστηρά για ενήλικες μέσα στο πνεύμα του Καρναβαλιού και της Αποκριάς. «Πικάντικες» και «πιπεράτες» ερωτικές ιστορίες. από το Δεκαήμερον του Βοκκάκιου, από τις Χίλιες και Μια Νύχτες, από τις παραδόσεις όλου του κόσμου καθώς και από τη σύγχρονη λογοτεχνία. Μια παράσταση αφήγησης που με ζωντανό λόγο ταξιδεύει τους ακροατές σε ερωτικά μονοπάτια. Ανάμεσα στις ιστορίες παρεμβάλλονται αποσπάσματα από το Κάμα Σούτρα, την Ερωτική Τέχνη του Οβιδίου αλλά και μικρασιάτικες συνταγές μαγείας.


Πότε: Σάββατο 9 Μαρτίου 21.00
Που: Βρυσάκι Χώρος Τέχνης & Δράσης (Βρυσακίου 17, Πλάκα, 210 32 10 179)

Είσοδος: Ελεύθερη και η χαρά σας στο καπέλο!